lördag 9 februari 2013

Vet du vad som är så himla bra?!?!

Jag håller på att tvätta, ska bara gå ner och hämta upp den sista omgången och hänga på tork uppe i lägenheten... och det bästa med att ha tvättid samtidigt som jag är och tränar på lördag förmiddag är ju att jag sedan är klar med alla såna där grejer och slipper göra det imorgon! Varför har jag inte tänkt så tidigare?!

Jo, ja, lite stressigt blir det, jag hinner ju inte optimera tvättiden, det gör jag inte, men samtidigt så har jag inte så mycket tvätt... mest träningskläder och handdukar, lakan och lite vanliga kläder. Det går rätt bra med två omgångar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!