torsdag 7 februari 2013

jag försöker verkligen!!!

Men just nu står det still... jag har ingen aning om vad jag ska skriva... inte så att det egentligen inte finns saker att skriva om, men det är av sådan karaktär att jag inte vill/kan/bör/får offentliggöra dem... så jag håller dem för mig själv och skäms lite över att jag har hemligheter för dig... men bara lite!

Men såpass kan jag säga att jag är besviken över vissa saker, ledsen över andra, glad över somliga grejer och förundrad över en del... ett sammelsurium av känslor helt klart... kanske är därför jag har ont i huvudet lite då och då... fast nä, den där huvudvärken kommer sig nog av att jag är på minuskontot av sömn och att det i sin tur gör att jag inte orkar äta... så jag går på sparlåga lite varstans... dumt...

Ikväll ska jag bara morfa runt hemma tänker jag... städa lite och slappa... imorgon får jag trevligt besök av en vän så då laddas batterierna en smula och ja, helgen, den är nog obokad den också, så när som på pass på lördag förmiddag då... gudars skymning vad gött det ska bli! Har ett par "skräphörn" att rensa rent i... några skåp att omorganisera och ja, vem vet, det kanske kan bli läge att köpa sig ett fång tulpaner endera dagen! (Om du har missat det så kan du läsa mer om mina principer till att köpa blommor till mig själv här).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!