onsdag 6 februari 2013

Nu kanske du undrar....

...vart tusan jag tog vägen... jag som ju till och med kommit underfund med hur man bloggar från telefonen... men jag har haft fullt upp och dåligt med uppkoppling... det är ingen bra kombination om man tänker i inläggsproduktivitet... det man skulle kunna tänkt sig var väl kanske att jag skulle kunna ha tagit en massa bilder, men nä, det har jag ju inte gjort...

och nu är klockan så mycket att jag måste gå och lägga mig... kom hem för en timma sedan och har inte ens tagit in resväskan från hallen... den blev blöt om hjulen när jag tog den från bilen... vill inte få vattenfläckar på parketten ju!

Däremot har jag hunnit testa min nya parfym som jag köpte idag på flygplatsen... Escadas nya Cherry in the air... jättegod tycker jag själv!

bilden är lånad


6 kommentarer:

 1. Välkommen hem!!! Namnlike

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack min vän! och tack för allt i lördags/söndags!
   kram

   Radera
 2. Har saknat dig. Ses i kväll!
  /A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller så gör vi inte det.. Får se. Känner mig krasslig och vet inte om jag har nån skit på gång.

   Radera
  2. Åh vad jag saknade dig igårkväll! hoppas inte du är illa sjuk utan kan komma och vara med på lördag!!!
   kram kram

   Radera
 3. Hur gick det med Activio?
  Jag är inte speciellt sjuk, har bara nån skit i kroppen men det verkar inte bli nåt mer.
  Vi ses på lördag!
  KRAM!

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!