onsdag 13 februari 2013

Träning och mat... livet på en pinne!

Har kört pass nu ikväll, så himla skoj... som alltid! Möttes i salen av fantastisk pausmusik som Anna, min instruktörskollega som hade kört indoorpasset innan hade satt ihop med tanke på oss... bara dansvänligt och käckt... så mysigt! Och ganska avslöjande!

Igår när jag åkte till jobbet satt jag och lyssnade på RixMorronZoo då det var Rogers tur att hissa och dissa... och han valde då att dissa pretto arslen som bestämmer vad som är hippt att lyssna på... och ja, jag kände igen mig, inte i pretto arslena utan i att även jag har en skäms-lista på spotify med såna där låtar jag gillar lite sådär i smyg... när jag lyssnar på den så klickar jag alltid i "private session" innan jag rockar loss... och ja, några av de där låtarna hade hon fått med idag, så jag kunde rocka loss offentligt och ändå inte riktigt behöva stå för det för det var ju Anna som hade valt musiken! Tack min fina vän!!!

Hur som helst, efter träning och en lång dag behöver man fylla på med mat. Idag blev det strimlad fläskkotlett som jag bara stekte på i lite olivolja och sedan pesto arrabbiata. La lite ruccola och en tomat i bitar i en djup tallrik (visst är det gott att äta sallad i djup tallrik?!), på med köttet och flagor av parmesanost (använd potatisskalare) och lite kalamataoliver... mumsfillibibblan va gott det blev! Och ja, det förstod jag redan innan jag hade smakat på det så jag tog faktiskt en bild... ibland förbluffar jag till och med mig själv!



Härlig onsdagskväll helt klart! Borde väl kanske packat om träningsväskan inför imorgon och röja rent lite så det känns fint och trevligt när man kommer hem på fredag... jo, jag kommer hem imorgon också, med då är det så sent så jag kommer nog inte hinna/orka lägga märke till om det är fint eller om Nord Korea har testsprängt lite... fast som de själva hade uttalat sig om den där sprängningen, det gick till på ett säkert och perfekt sätt... känns inte alls tillrättalagt eller hur?!


6 kommentarer:

  1. Mums! Det ser supersmarrigt ut! Och visst har även min onsdag varit ok.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var väldigt gott! Härligt att höra!

      Radera
  2. ja jag har då massor av skämsmusik men jag har fan inte vett att skämmas! boppers....you know haha :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, varför är jag inte förvånad!?! Just Boppers kanske inte finns på min lista, men mycket annat, Sivan osv. =)

      Radera
  3. Hmm, då får du tvätta öronen med lite WR ikväll!
    //Ove

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det blir ju mer högtryckstvätt än något annat med WR!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!