fredag 15 februari 2013

Som en ny människa!

Åkte tidigare från jobbet idag, till osteopaten... sablar va bra man mår efteråt! Ja, även under behandlingen faktiskt, men just efteråt, trots att jag mådde en smula illa pga just behandlingen, så mår man så bra! Det är nästan så man känner sig lite hög på livet liksom... egentligen har jag ju ingen aning om hur det känns att vara hög så just den känslan är kanske dum att jämföra med, men iallafall! Ska dit på tisdag igen, det känns sabla bra!

I övrigt har kvällen förlöpt på ett mycket trivsamt sätt... långsamtal med bästa namne... lillkråkan sparade en godis till mig, gick och la den på plats i gästrummet till nästa gång jag kommer och hälsar på... sabla söt unge! Och ja, nu ska jag gå och lägga mig... bannemig! Tror att kroppen ville säga mig något imorse då den försov sig... tror den vill ha en extra dos sömn!

Hoppas du haft en fabulös fredagskväll!
sov så gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!