torsdag 14 februari 2013

Det känns liksom bättre bara vid tanken!

Kanske är det tanken som räknas ändå... så kan det nog vara! Jag har gått omkring med en rygg som inte riktigt känns som om den vill tillhöra mig det sista... vrång och tvär, grinig och förbannad känns den... som om den i vilken sekund som helst skall säga upp sig, ge mig sparken och abdikera...

Har tänkt så många dagar att jag måste kontakta osteopaten jag gick till i somras och då bukt med det här... hon gjorde ju undervärk då, då när jag hade ischiasaktig värk i axeln... men du vet hur det är, den där tanken "jag måste kontakta..." den kommer alltid när det inte är läge att göra det... men nu, precis nu, har jag äntligen fått bokat tid, till imorgon till och med... pang boom... och ja, jo, det känns redan lite bättre faktiskt! Lite som om en sten (av medelstorlek) lyfts från de där axlarna... konstigt ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!