måndag 18 februari 2013

Kan de ha nått mig?!

Umgicks ju med världens goaste lillskrutt igår... en lillskrutt som just börjat på dagis... och nä, fastrar kan inte låta bli att pussas... så jag kände igår kväll att det inte var helt orimligt att den lite ruggiga känslan jag kände faktiskt var på riktigt och ingen inbillning... du vet, sådär söndagsruggigt som man kan känna sig av bara farten liksom.

idag känner jag mig inte så ruggig men ändå med någon känsla av att de där dagisbaskiluskerna ligger och lurar... gör sig beredda att anfalla när jag minst anar det... så fort jag sänker garden tänker jag... har proppat i mig två blodapelsiner idag och blåbär, tänker att det kanske kan hjälpa... och hjälper det inte i verkligheten så kanske tanken kan göra det för det har man ju hört sedan länge, att det är den som räknas menar jag!

3 kommentarer:

 1. De där dagisbacillerna är inte att leka med! Sen jag började vikariera på just dagis har jag haft fyra rejäla förkylningar! Suck. Nu var faktiskt det ett tag sen, så det är väl snart dags för en femte ;)

  Hoppas du klarar dig!!

  SvaraRadera
 2. Haha! Sant...
  Håller tummarna att det inte bryter ut.

  SvaraRadera
 3. ...den som ändå fick pussa på sånna fastrar...
  //Håkan H

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!