onsdag 20 februari 2013

En omröstning kanske?!

Nämen, om man skulle ta och skriva något... vad som helst vore nog bättre än så som det är nu, ingenting... så känns det faktiskt... som att jag måste skriva något för skrivandets skull på något vis... jäkla dumt egentligen... om man inte har något vettigt att säga så kan man ju lika gärna vara tyst... samtidigt så är det ju sant som de säger (vilka de är vet jag inte men någon har säkert sagt det någon gång!) "skogen skulle vara mycket tyst om inga andra fåglar sjöng än de som sjunger bäst"...

och egentligen har jag ju en massa att skriva om... och be om hjälp om!!! För ja, jag har ju ett litet uppdrag att utföra... ett litet uppdrag som toastmadame... eller toastmaster som jag faktiskt föredrar att kalla det trots att jag är tjej. Och ja, jag skulle vilja be dig fundera på alla bröllop du varit på och framför allt om toastmastern eller någon annan hade fixat något extra roligt/trevligt/mysigt för gästerna och brudparet... om du kommer på något, snälla rara, ett litet tips vore skoj!

Sedan skulle jag även vilja be dig om lite hjälp med mitt val av klänning... halterneck eller axelbandslös? Sidan jag tittat på är väldigt noga med att man inte får lov att använda deras bilder så istället tänker jag att jag länkar dit... Alla klänningarna är tänkta i marinblått, eller marinblått med ivoryvitt (där det är två färgval)

Bidrag nr. 1

Bidrag nr. 2

Bidrag nr. 3

Bidrag nr. 4 (fast utan släp)

Bidrag nr. 5

insåg att det kanske inte alls är lockande att gå in på varje länk... försökte rita dem istället... men utan wacompenna, eller iallafall mus så var det sabla svårt... så jag ber dig ändå, snälla rara, gå in och kolla, skriv sedan i kommentarsfältet vilken sabla klänning du tycker att jag ska beställa... för ja, du förstår ju själv! Mina bilder gör inte de här LÅNGKLÄNNINGARNA rättvisa!


Men, det var ju det, skogen skulle vara mycket tyst om endast de fåglar som sjunger bäst sjöng... 

2 kommentarer:

 1. Nr 4 UTAN släp!
  /A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är väldigt fin... är lite orolig över att den gör att jag ser lite bred ut över baken dock...just nu lutar det åt nr.2 eller en helt annan... för nä, jag har inte beslutsångest! =)
   kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!