tisdag 12 februari 2013

Hur tänkte jag nu?!?

Jag vet inte... Det är nog det ärligaste svaret jag har att ge dig... Jag tror inte ens att jag gjorde det, tänkte alltså... Jag satt med datorn i knät och insåg att klockan närmade sig midnatt så jag stängde av och gick och la mig... Men när jag väl lagt mig, då får jag för mig att jag ska skriva ett inlägg, vilket då blir från telefonen och ja, betydligt mer tidskrävande... Varför skrev jag inte när jag hade igång datorn och allt var så mycket enklare?! Kanske för att då hade detta inlägget aldrig behövt skrivas. Vid närmare eftertanke skulle det inte kunnat skrivas(???)...

Det jag skulle kunna ha skrivit om, under samma rubrik är hur jag tänkte när jag hetsade på min namne att inte bara köra cykel60 utan även 30min löpband och sedan 30min styrketräning utöver det... Särskilt som jag tänkt möta upp bästa storsockiplast och träna imorgon bitti också! Men det var så himla skoj... Så jag skyller på det, helt utan att skämmas dessutom!
God natt!!!

2 kommentarer:

 1. Det tackar jag för, kan till och med röra mig idag ;) Nu står det simning på schemat!! Kraaaaam

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men oj, kan du röra dig?! Det var det värsta! Då kan du öka vikterna till nästa gång!! =) Jag vet, som "PT" är jag elak... tur att jag pt-ar väldigt sällan! =) Härligt låter det, blubb-blubb!!!
   KRAAAAM

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!