lördag 23 februari 2013

Om gårdagen svängde...

...från ytterlighet till ytterlighet...så kan man lugnt säga att dagen idag varit betydligt mer uppåtgående, positiv spiral... eller kanske inte så mycket uppåtgående, den har liksom varit bra hela dagen med något lite mindre moln som kom ivägen men ändå i det stora hela suverän!

Jag vaknade tidigt, långt innan klockan ringde och kände mig utvilad... låg kvar och läste lite... sedan när klockan ringde så var det ju bara att gå upp, hoppa i träningskläderna och skutta iväg till gymmet för det där sedvanliga lördagspasset... fullt hus, massa bus... hur roligt pass som helst! Roligt att lite tjat faktiskt bar frukt och att en vän, som ja, jag tjatat på, vågade sig in i cykelsalen och testa ett pass för mig! Och nä, jag tror inte det blir sista gången!

Kaffe och swebar efteråt i fåtöljerna... börjar bli en go tradition... om vi bara håller oss till just det goa i det hela! Kilade hem och så kom Malin förbi och väntade på att jag skulle duscha och klä på mig så vi kunde åka in till stan. Haga är förbannat mysigt att strosa runt i... men va hungrig man blir! Middag på Tre Indier... suveränt gott och himla mysigt!

Efter maten gick vi upp till Skansen Kronan... ingen av oss hade varit där tidigare, men det kan nog tänkas bli fler besök, när det inte blåser så in i vassens kallt! Det är ju väldigt fint och väldigt högt så man ser ut över hela stan! Malin och jag hade förr en tradition då vi på vårkanten åkte till saluhallen, köpte parmaskinka, ost, salami och lite frukt, stack vägen om systemet och köpte en flaska bubbel och sedan gick vi till trädgårdsföreningen och dunkade ner på en filt i solen... det är kanske en tradition vi borde ta upp igen! Men man kanske kan förlägga den till Skansen kronan istället! (fast det var väldigt brant att gå upp dit... trägårn är platt och trevligt det också!

Sedan hade vi gjort nog av stan, gick tillbaks till bilen och åkte hem! Tusen tack för en jättehärlig dag vännen! En dag full av kvalitetstid och skratt!!!

Väl hemma ringde min Fia och ville komma vägen om och lämna lite grejer hon köpt åt mig på gekås... och då lämnade hon inte bara det jag hade bett henne om utan även en jättefin tröja som hon hade köpt till mig i present! Åh, den kommer göra sig så bra till min randiga stil!!!

Nu ska jag åka hem till goa vännerna! Mer mys, mer kvalitetstid och massor med snack, vin och trevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!