tisdag 19 februari 2013

men vart tar tiden vägen?!

Har haft en riktigt bra dag, trött javisst, men med ett bra möte, struktur och visioner... sånt gillar jag! Efter jobbet åkte jag raka vägen till osteopaten... så härligt att hon blir helt till sig när jag talar om att jag igår, när jag styrketränade, var mycket svagare än förra veckan... enligt Erika är det ett tecken på att behandlingen jag fick i fredags har gjort susen och nu lyfter jag "renare", med färre muskler och får då en bättre styrketräning.

Idag var det bara handpåläggningsbehandling... men satan va skumt det är när det börjar surra och kännas en massa bara på att hon håller händerna still. Jag fattar verkligen inte hur det funkar, men nöjer mig med att det gör det, funkar alltså...

men efter en sån behandling blir man rätt trött... känner mig sådär frusen och febrig igen... tror jag ska gå och lägga mig nu, det blir liksom inte roligare än såhär känns det som!

What about you? Haft en bra kväll?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!