fredag 22 februari 2013

den här fredagen...

den har liksom visat sig från alla möjliga håll och kanter... rolig och mindre rolig... skratt och irritation... inspiration och total tristess... jag har liksom kastats mellan ytterligheter på något vis... gissar att det finns en helt rimlig förklaring...

Men ja, dagen idag, den har faktiskt bjudit på lite överraskningar! Det visade sig vara Baby och barn mässa på Svenska Mässan så vi drog dit, tänkte att är det någonstans man får inspiration till barngrejer så är det väl kanske där... och ja, det kanske man får... allra mest fick jag smått rusande biologisk klocka... inte helt oväntat var alla där antingen gravida eller gick omkring med en liten skrutt i vagn...

När mässan var färdigbesökt åkte jag och en av mina kollegor till Holmens marknad... ett secondhandställe i Göteborg för dig som var lyckligt ovetandes... eller det lät kanske tyket... man kan säkert hitta en massa roligt där... men jag gjorde det inte! Inte idag iallafall!

Efter det där besöket åkte jag hem... kvällen har spenderats med att diska och plocka undan lite... jäkla lattjo fredag måste jag säga! Nu har jag huvudvärk och ska gå och lägga mig... det blir ju liksom inte roligare så här ikväll!

1 kommentar:

  1. Hade värsta skitfredagen igår med massor av irritation men så kom vänner på middag på kvällen och då kändes allt genast bättre.. :) trevlig helg!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!