torsdag 7 februari 2013

När jag ändå är igång så måste jag ju ge dig ett litet boktips också!

Eller måste och måste... det måstes ju ingenting egentligen, men jag tycker hon är så jäkla bra så jag kan inte riktigt låta bli!

Det är nästan så jag skäms över att erkänna att jag nästan aldrig läser böcker... när jag reser, ja, men inte annars... jag lever mitt lite sådär som man kör bil i USA... gasen i botten fram tills man ska stå still (det gör iallafall min amerikanska mamma)... jag gasar på hela dagen fram tills jag går och lägger mig... och när jag väl kommer i säng då har jag ingen ork kvar... ingen som helst ork att läsa och absolut ingen att hålla uppe en bok framför ansiktet!

MEN, nu när vi åkte till München i söndags så köpte jag Mia Skäringers bok Avig Maria... så bra... jag gillar Mia Skäringer massor... älskar hennes sätt att skriva och beskriva. När jag läste Dyngkåt och hur helig som helst pendlade jag mellan gapskratt och fulgråt... lite samma är det med denna... och det är ju inte så konstigt, det är ju samma fina språk och sätt att beskriva livet! Och ja, nu kan jag liksom inte låta bli att läsa en liten stund på kvällen även om jag asatoktrött!Så kan det gå!

2 kommentarer:

  1. Lånar du ut den till Thailand???? ;()

    SvaraRadera
  2. De är så tunna så du lär ha läst ut dem innan dess! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!