lördag 9 februari 2013

Så kan det nog vara!

Att jag behövde sova alltså... inser att den här bloggen blivit mer och mer något Skalman skulle kunna skrivit... mat och sov-dagbok... men idag gick hans klocka lite snett tror jag... strax efter två, när tvätten var hängd och jag kände mig lika hängig typ, gick jag och la mig en stund, för att vila "fem minuter på den lilla visaren" som min pappa brukar säga (tror det är han som brukar säga det...???)

Hur som helst, jag vaknade nyss, en sisådär fyra timmar senare... det är bäckmörkt ute och ja, hela dagen har gått... rätt skönt ändå... att kroppen tar i med hårdhandskarna när det behövs, och att det finns utrymme för hårdhandskar någon gång ibland!

Så om någon frågar mig vad jag har gjort idag så kan jag svara "jag har tränat, tvättat och sovit..." inte så produktivt kan tyckas men jo, på väg hem från gymmet stannade jag faktiskt till hos frukt&grönt-handlaren på torget och köpte massvis med frukt... så jag har ju gjort en kanna juice i råsaftcentrifugen också! Namnam!

Vad har du haft för dig idag?!

2 kommentarer:

 1. Godmorgon!!
  Det var min farmor som sa så när hon skulle ta en tupplur. Då skulle hon "ta fem minuter med lilla visaren". Jag ville ju leka med henne så jag tyckte att det var väldigt länge och väckte henne efter fem minuter (med stora visaren)! :-)

  Kram
  Mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, men va sött! =)
   kram kram

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!