söndag 24 februari 2013

Men for f*ck's sake!

Det är ju oscarsgalan inatt... hur ska jag orka vara uppe och kolla på den??? Älskar ju den där galan, tycker det är så spännande att se alla klänningarna, höra alla talen och se vilka som är nominerade och vilka som vinner.

Flera år i rad satt jag uppe och kollade på hela balunsen... det brukade vara klart vid halv sju-sju på morgonen har jag för mig... men det finns inte en chans i helvetet att jag löser det idag, inte om jag ska orka gå till jobbet imorgon och det bör jag ju göra!

Just nu slår tanken "varför tog jag inte semester imorgon???" mig rätt hårt... hade varit mysigt att sitta uppe och kolla, gråta och beundra allt det vackra!

1 kommentar:

 1. Samma här.
  Jag spelar in.
  Men försändningarna har redan börjat.
  Och röda mattan är mellan 23-01.
  Prisutdelningen är 02:20-06:00.

  Man skulle ju kunna sjukskriva sig...

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!