torsdag 7 februari 2013

Middagstips!

Ja, jag vet, det dröser inte om matlagningsgrejer i den här bloggen.... alls... jag är rätt dålig på att laga mat till mig själv... ska jag vara ärlig så är jag nog inte så dålig på att laga mat egentligen, men till mig själv är det så sabla tråkigt! Igår var jag dock och handlade... och blev galet sugen på pesto... men sedan var klockan så sabla sent så det var inte läge att ställa sig och koka pasta... det fick bli middag ikväll istället!

bilden är lånad

Så jag kokade upp vatten och slängde i fullkorns fusilli (pasta skruvar) och lät det koka, under tiden strimlade jag lite fläskkotlett och brynte i stekpanna med lite olivolja, rev en morot på den grova sidan av rivjärnet, tjongande i det i stekpannan också, tillsammans med en matsked Ica's Pesto Arrabiata och lite vatten... rörde om och lät det koka ihop. När pastan var klar var även min lilla arrabbiata pastaröra klar... så smidigt och enkelt... och vansinnigt gott! Hade ju varit ännu godare med en näve riven parmesan över också...

Hur som helst, det var så gott faktiskt att jag glömde bort att ta en bild... förlåt!


4 kommentarer:

  1. Svar
    1. supergott vart det! =) Kanske något för dig att köra på din köttfria dag, byt ut till quornfärs eller ngt?!

      Radera
  2. Har sett den burken på Maxi, men inte köpt den. Trodde man skulle ha hela burken som pastasås!! Ska testa att ha som smaksättning. Måste ju vara gott att ha i köttfärssåsen.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju som pesto, fast med lite mer sting! Du behöver ju inte använda hela burken, men det är vansinnigt gott att smaksätta pastan med, köttfärssåsen vet jag dock inte, men väl värt att prova!
      kram!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!