tisdag 25 september 2012

Vilken jävla dag!!!

Jag ville inte vakna imorse... men så fick jag ett roligt sms som gjorde att det faktiskt gick vägen, ja, om vägen var att slänga benen över sängskanten och masa sig upp och in i duschen... var inte riktigt självgående imorse kan man säga... gjorde sådana där spontangrejer man inte skall hålla på med i tröttaste tillståndet... frångick rutinerna helt enkelt... inte bra! Frångångna rutiner skapar allt som oftast merjobb... så också idag...

Den här vuxna (?) människan som är jag fann sig själv sittandes på golvet likt en fyraåring för att ta på sig skorna... bara en sådan sak! Och när jag ändå satt där var det så nära att jag kom på att jag bara skulle vila huvudet lite grann mot parketten... men jag gjorde inte det... men det var nära!

Väl på jobbet, sen som vanligt, försökte jag få i mig min andra frukost... Kesella och blåbär, som vanligt... det gick inte... jag sitter fortfarande och kämpar med den där skålen... en och en halv timma senare!!! Kaffet spillde jag ut, delvis på benet (svalt dock, det spar ju tid som du vet)... och fastnade i ordvitsen "coffee to go!" alldeles lagom tråkigt för den här tisdagen kan jag tycka!

Verkar som om många med mig upplever att just denna dagen är motvalls så in i h-vete! Statusuppdateringar på fb, blogginlägg och annat skvallrar om en extra trilsk tisdag... man undrar ju varför!? Varför blir det så? att vissa dagar blir trilskare än andra för många... och inte bara lokalt utan även globalt vad det verkar! ... ja, förutom om man läser mitt horoskop för dagen då förståss...

Your energy is fantastic and should make the day quite enjoyable -- no matter what's on your plate. Just make sure that you're sharing this good stuff with those in your life who could use a lift.

Tur att man inte går på allt man läser! Och ja, om det skulle vara så att jag försöker dela med mig av min fantastiska energi till dig idag, tacka då för guds skull nej... skyll på att du är vegetarian, mätt, trött... vad som helst... det är bluff och båg alltihop... jag vill inte ens ha den själv...

Hade jag varit medelålders, korpulent gubbe med dåligt ölsinne och en stressnivå som för länge sedan var passerad hade det kunnat hända att jag hade skrikit följande, bevingade ord från en balkong någonstans på 70-talet,  i ett semesterparadis "måtte djävulen ta alla fruntimmer!!!"... var får jag allt ifrån?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!