fredag 21 september 2012

I've got a feeling!!!

ja, jädrar, igår, på repet, jag fick en jäkla massa mer feeling än vad jag någonsin haft på repen tidigare!!! inte för att de har varit så många iofs, men ändå, att man känner att man blir säkrare, tuffare och vågar ta ut svängarna mer, DET är så jäkla gött!

Ibland får jag så mycket feeling att det liksom inte blir helt rätt... då får man hejda sig lite... men det är ju en konst det med! Allt går, utom tennsoldater och små barn... i detta nu tror jag faktiskt att detta kan komma att gå vägen riktigt bra! Inte minst för att det är så sabla roligt!

Vad har du för feeling idag? det är ju ändå fredag liksom?

2 kommentarer:

  1. jag har vad man skulle kunna kalla slapparfeeling! :D

    SvaraRadera
  2. En skön "flow-feeling" har den här fredagen inneburit. Härligt! :-)

    Kram M

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!