lördag 29 september 2012

En kväll i goda vänners lag

Fruhippa för en riktigt fin tjej ikväll. Vi har faktiskt känt varandra sedan vi var bara några år gamla, sedan bytte jag dagis och vi hamnade i samma skola igen först på högstadiet. Alltid varit vänner om än mer eller mindre sporadiskt. De senaste åren har vi umgåtts lite mer igen och jag är verkligen jätteglad för det!

När jag var i Shanghai gifte hon sig med sin numera make, ett helt fantastiskt par med mycket gemensamma intressen och två superhärliga pojkar. Eftersom jag var där och inte här kunde jag inte närvara den där dagen/kvällen som alla som var med på pratar så varmt om... men möhippan eller fruhippan eftersom det blev efter bröllopet, det kunde jag ju inte missa!

Vi har haft en jättetrevlig, rolig och kul kväll, ett stort gäng tjejer så ja, mycket skratt, mycket vin, flams, trams och fnitter. En hel massa mat och snacks, ännu mer vin och skratt. Underbart! Eftersom jag ska upp imorgon och dels köra pass och sedan faktiskt ge mig iväg för första spelningen med bandet, tätt följt av andra spelningen med bandet och ja, på söndag, en tredje spelning... så tog jag det vansinnigt lugnt ikväll... ska bara sminka av mig, bädda ut bäddsoffan för mina nattgäster och packa träningsväskan för imorgon innan jag knoppar...

hoppas du haft en suverän fredag!! Det har jag haft, förutom att jag blev erbjuden lillfingret när jag ville ha hela armen och det frustrerar mig något så gruvligt!!! Men men, strunt samma, det var Marias kväll, jag hoppas och tror hon var nöjd med den!



Puss och god natt!


3 kommentarer:

  1. Kul att se att du bloggar fortfarande, Nina! :) Och att allt verkar vara bra med dig. Halkade in här för något år sen, läste ibland och kommenterade. :)

    Hoppas du får en härlig helg! :)

    /John

    SvaraRadera
  2. Låter som en kanonkväll! Härligt med personer man kan följa genom livet! :-D

    Kram M

    SvaraRadera
  3. Du är så söt, Nina!
    Saknade spinningen imorse men blev uppvaktad på födelsedagen och det är nästan lika bra som dina pass... :D
    Kram!
    /A-K

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!