måndag 17 september 2012

En reflektion eller två...

igår när vi satt på planet från Helsingfors till Göteborg så hamnade vi framför ett par kvinnor som tydligen inte alls, på något sätt och vis, hade fått nog av att prata med varandra på sin resa... jag tror de var tysta i fem minuter, sammanlagt... då har jag räknat med de korta pauserna då de tystnade bara för att hämta andan också... för att det inte ska verka som om jag går till övertdrift... I kid you not, de pratade HELA, HELA tiden... på ett sånt där högljutt, flamsigt fjortissätt som gör att man bara vill slita ner de där syrgasmaskerna som, enligt utsago skall fällas ner om det blir undertryck (eller vad det kallas) i kabinen, de där man ska ta på sig själv först innan man hjälper någon annan... slita ner de där syrgasmaskerna och använda två av dem som hörselskydd...

och på tal om fjortisar... det är inte, INTE snyggt när medelålders kvinna struttar runt i kortkorta skinnshorts och leopardmönstrad top vid bagagebandet... eller någon annan stans alls what so ever... varför hon behövde en så stor resväska kan jag inte för mitt liv begripa, iallafall inte om resten av hennes garderob var av samma karaktär... there is a time and a place for almost everything... this was neither of it!

Sedär ja, både stil- OCH vett&etikett-polis på en och samma dag! I vanliga fall brukar jag ju leva efter deviset att man ska låta folk göra lite som de vill, klä sig som de vill osv... men jag skyller på jet-lag idag... är helt yr, världen gungar som om jag vore på en segelbåt... mycket lustig känsla... lite obehaglig faktiskt eftersom det inte känns som man har landat riktigt!

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Var det som mormor sa: "Vilja men inte kunna"?
    Snälla, säg till mej om/när jag passerar gränsen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Ja, mormor hade fått vatten på den kvarnen där!!! =)Klockrent fall av "vilja men inte kunna!"
      Haha, mamma, det är inget du behöver oroa dig för att göra, och ja, skulle det ändå, mot all förmodan vara så så säger jag till, det vet du!
      kram!

      Radera
  2. haha :D bra att du säger till på skarpen för vissa kan itne riktigt det här med stil :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, vi får hoppas att de där stillösa läser här då, annars har de ju ingen aning! Säga till i "verkligheten" skulle jag aldrig våga... då är jag en sån där fegis som tycker en massa bakom ryggen på dem! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!