tisdag 18 september 2012

en kulen natt, natt natt, min båt jag styrde...

så känns det... hela tiden... som om jag var ute på sjön... lite lätt illamående och helt groggy i huvudet stannar jag hemma idag... det var inte min plan från början... från början tog jag den där extra långa duschen för att vakna... jag piffade och trixade med sminket för att se någorlunda pigg och fräsch ut... klädde mig lätt och ledigt för att kunna vara så avslappnad det bara går att vara under en dag... tights, långt linne, stor skjorta och converse... jag vet inte, det blir inte så piffigt kanske, men jäkligt skönt!... men det går fortfarande inte så bra, illamåendet finns där hela tiden, tröttheten slår ikapp med gungandet... så tillslut gav jag upp, ringde jobbet och sa att de får klara sig utan mig idag... det tror jag nog de gör... själv ska jag gå och lägga mig igen... försöka sova bort den där gungande känslan. Håll tummarna för att det går vägen!

4 kommentarer:

  1. Hoppas att du mår bättre snart!
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Bättre att samla krafter i lugn och ro hemma när man mår så! Hoppas det ger med sig snart!

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trodde jag med, sov typ hela dagen igår, fast var tvungen att tvätta och handla när jag ändå hade tiden... det hjälpte inte ett dugg...lika yr idag så då försöker jag något annat, jobba och träna blir dagens kuckelimuckmeducin! Men ja, det hoppas jag också att det gör, jobbigt att känna sig salongsberusad hela tiden! =)
      kram!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!