lördag 22 september 2012

åhhh... den tröttheten!

Jag förstår inte... eller jo, det gör jag, men ändå... jag behöver få klaga på något så banalt som tröttheten jag känner... jag vet, det är nästan tabu att klaga på att man är trött när man inte har småbarn, hus, hund och tusan så mycket att göra... men jag är görtrött... kan bero på att jag kom hem sent igår igen...

tjejkvällen hos farmor blev väldigt sen, vi/jag tappade lite koll på tiden och helt plötsligt var klockan efter tolv... det är så mysigt och roligt att umgås med min farmor, tiden bara flyger iväg liksom! Flyger iväg gör även de där timmarna man får sovit när man ska upp på lördag morgon också köra pass om man kommer hem strax efter ett...

så nu, efter en timmas sömn-mitt-på-dagen vet jag knappt vem jag är... men jag får väl ta och hoppa in i duschen igen och hoppas att jag hittar mig där någonstans... ikväll skall jag nämligen till fina vänner på middag. Ska bli jätteroligt! jag tänker amazing till och med... inga dåliga förhoppningar på en kväll kan tyckas! Men det vore ju bra om jag vaknade först!

2 kommentarer:

  1. alla har vi våra egna liv och situationer så man klagar ju liksom utifrån det man har :)
    så klaga på!

    SvaraRadera
  2. Tack! Men ibland känner man sig lite dum över att man klagar på sitt fullspäckade schema när man bara har sig själv att tänka på!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!