söndag 16 september 2012

Ibland blir det inte som man tänkt sig!

Jag hade tänkt skriva om min resa, om hur gott det är att vara hemma igen men även hur bra det varit de senaste veckorna på andra sidan jorden... men jag orkar inte... är görtrött och måste verkligen gå och lägga mig! Min väckarklocka ringde 22:30 svensk tid igår kväll... när jag vaknade och kollade min instagram hade mina vänner just lagt ut bilder från kräftskivan de var på!

Själv kravlade jag mig ur sängen och tog en lite för lång dusch (för lång för att inte behöva jäkta för att hinna i tid till frukosten alltså)... fast visst, vi har sovit på planet... men jag sov ovanligt lite för att vara jag... i vanliga fall brukar jag somna som en sten så fort jag satt mig till rätta... idag kollade jag på film... och en till... sedan ett par avsnitt av Downton Abbey... lyssnade på musik... sov kanske lite emellanåt, men nä, inte alls såpass att jag löser en redogörelse... inte ens en easy going one...

så ja, jag är hemma igen, med full axess till bloggen!!! Så gott! Hoppas du inte har glömt mig!

6 kommentarer:

  1. Nä det är klart att jag inte glömt dig.

    SvaraRadera
  2. hoppas få läsa mer om din resa en annan dag! :)

    SvaraRadera
  3. Kan man glömma dig? /F

    SvaraRadera
    Svar
    1. haha, söt du är! Nä, det är kanske svårt... fast frågan är om det är positivt eller negativt?! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!