onsdag 26 september 2012

När folk kryper in under skinnet på mig

...och inte på ett bra sätt nu alltså... jag klarar knappt av att hålla ihop då... när folk konfronterar mig med saker jag inte anser att de har med att göra... men som de snokat reda på ändå, bakvägar, sidovägar och ja, tydligen även raka vägen, om raka vägen är att fråga mina vänner om saker och ting...

usch, känner mig kränkt, manglad och lite överkörd... kan tyckas att manglad och överkörd är samma sak... ja, kanske, effekten är iallafall densamma... kan inte för mitt liv begripa varför man känner att man behöver veta?! Ett ex till mig brukade flitigt använda det bevingade uttrycket "it's on a need to know basis - and you don't need to know!"... sedan skrattade han sådär gott med hela ansiktet och ögonen... det är tur att jag kommer att tänka på det där skrattet... det lyfter den manglade själen en smula...

mest kanske jag känner mig lite manglad för att jag inte får behålla mitt privatliv privat... kan man kanske tycka är konstigt då jag faktiskt är en smula öppen med livet här i bloggen... men det är de delarna som jag väljer själv... när andra väljer åt mig, då blir jag kränkt... när andra väljer åt mig om mina vänner, när någon talar om saker för mig om mina vänner och liksom vill kolla med mig om det stämmer... försöker luska vidare, rakt ur källan så att säga... då manglas jag... känner du igen det? 

7 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja precis, och så borde de förstå att man inte alltid vill dela med sig av allt, att vissa saker inte passar sig för alla att veta!

      Radera
  2. Svar
    1. Klokt gjort, det gör jag med! :-) tack!

      Radera
  3. Tycker att Media ofta gör så med folk i sina program ,vanliga intervjuer och underhållningsprogram. Inte alls konstigt sen,att folk uppträder negativt . Bra skrivet !!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!