onsdag 5 september 2012

full och färdig...

eller bara packad och klar... fast det är väl samma sak, egentligen? Jag är det iallafall... färdigpackad, eller iallafall såpass att jag imorgon bitti bara slänger över grejerna i rätt väska innan det är dags att bege sig till jobbet. Sover hos mamma och pappa inatt, det är lättast så, då slipper bilen stå i stan en hel vecka när jag är i det stora landet på andra sidan jorden (Kina)

Japp, jag och en kollega åker till Shanghai imorgon... lugn och fin, det är ingen som oinbjuden behöver besöka min lägenhet, det kommer att vara folk där medan jag är borta! Ska bli jätteroligt såklart om än väldigt intensivt! Har inte riktigt koll på om jag har med mig sånt jag behöver och sådär, brukar bli att jag har med mig alldeles för mycket saker när jag ska iväg någonstans... men sedan om det är rätt saker, det vet man ju aldrig!

Nu ska jag bara svara på ett mail också och sedan ska fröken knoppa... tur att man ska sitta på ett plan nästan hela kommande dygnet så man har möjlighet att sova ikapp tänker jag!

6 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack, det hade vi verkligen, även om det var mycket jobb! =)

      Radera
  2. När du läser detta kanske du kommit hem igen. Ser fram emot att få se dina bilder och läsa om din resa.
    Välkommen hem!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för hälsningen fina du! Jag läste detta på flygplatsen i Helsingfors och förundrades över hur trevliga människor man lärt känna via bloggen! Bilderna är mest de som visats som instagram här till höger (fick ju blogga på något jäkla vis när bloggen inte ville sammarbeta)... mer text kommer inom sinom tid! =)
      kram!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!