måndag 24 september 2012

vilken besvikelse!

ja, den var inte nådig kan jag meddela... inte förvirringen heller... nådig alltså... förstår inte riktigt under vilken sten jag sovit i natt... känner mig helt mörbultad i hela kroppen OCH knoppen... huvudvärk... men det kan lika gärna vara inbillning... vi satt och diskuterade förut... jag insåg då helt plötsligt att jag hade stor förhoppning om att det var torsdag eller fredag idag... hallå eller?! Hur veckovill får man vara?! Det är nästan så jag blir rädd för mig själv! Känner att denna veckan blir jäkligt lång nu... lite onödigt lång kanske till och med... eller så rusar den på i rasande fart nu när den väl satt igång... hela september har jag haft den känslan... konstigt det där, att det känns som om tiden går olika fort... 

1 kommentar:

  1. Jag förstår precis vad du menar! Det är samma här. Förra veckan hade jag till exempel två fredagar, åtminstone kändes det så i hela mig.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!