torsdag 20 september 2012

en torsdag å det grövsta

nästan så jag hade lust att använda ordet "grövstaste" där, bara för att det egentligen inte går... men för att ändå göra det, lite upprorskt sådär... lite livin' on the edge... för att det ibland är galet gött att vara lite daredevil på ett väldigt fånigt sätt. Mitt liv är lite alldeles för lite daredevil som det är ändå just nu känner jag... ja, det hade du såklart redan listat ut, eftersom jag anser att att lägga till ett "-ste" till ett ord är krydda nog, kanske inte nog i livet, men ändå såpass att det blir en del av ett inlägg! 

Sorgligt egentligen, när man tänker efter! För att vara på den säkra sidan så låter jag därför bli att fördjupa mig mer i det hela... låter det bero, skyller på jet-lag igen och hoppas det var ett olustigt infall...

how ever... torsdag... mitt i september... jag har knappt fattat att det är det tror jag, september alltså... jackan ligger kvar i bilen hela tiden, nära till hands om den skulle behövas, men ändå såpass långt borta att jag kan låtsas som att det är sommar ett tag till... vågar vägra annat än steps-sockar och vår/sommar-skor i några dagar också... 


Ikväll står det rep på schemat, ska bli riktigt roligt. Jag gillar det där riktigt mycket, mer än vad jag trodde... mina torsdagar har kommit att bli en av de bästa dagarna på hela veckan! Först och främst är det dagen innan helg (om man räknar att fredagen ändå är stundande helg), jag har pass på lunchen, ett pass jag älskar att köra och sedan rundas dagen och kvällen av med rep, inte varje torsdag, men ibland! Det är suveränt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!