tisdag 1 oktober 2013

Första dagen är över!

Gick upp nästan så tidigt som jag hade tänkt, åkte till gymmet och sprang en sväng på löpbandet innan jobbet. 40min Fick blir dagens träning, egentligen ska man ju styrketräna i 40min också, men idag hanns det inte med, får nöja mig med att jag hann med det igårkväll istället!

Jag kan verkligen vara den mest långsamma i stan by the way... 5km på 39min... så inte nog med att jag tänkt att jag ska komma i mitt livs form (kanske med undantag från när jag tränade med PT i ett halvår och var galet fokuserad), jag ska även bättra min 5km-tid... någonstans mellan 25 och 30min vore ju önskvärt!

Vågade mig upp på vågen imorse också... haha... eller inte alls... men det var ungefär som jag befarade... det ska det inte vara om några veckor!

Hur har det gått med maten då? Bra, tackar som frågar! Det var inte ett dugg jobbigt, jag har varit lite hungrig, men det är ju inte så konstigt efter ett träningspass. Har dock inte fixat lunch för imorgon än så det ska jag ta och göra nu, såhär vid elvasnåret! Allt har sin tid... lunchfix är kanske sent på kvällen!

På tal om kvällen, det har varit en ovanligt trevlig sådan, en fika på stan med trevligt sällskap. Tiden liksom bara flög iväg och sedan fick mitt totalt minimalistiska lokalsinne en ordentlig prövning... men det gick bra det med! Ser fram emot dag två av kosthållning och träning! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!