onsdag 16 oktober 2013

idag vet jag inte...

... riktigt vad jag ska skriva om alltså... lite som vanligt alltså men ändå verkar orden aldrig ta slut! Pratade med min pappa om det idag faktiskt, hur konstigt det är att jag, som har så många ord och så frikostigt använder dem, tar honom, den något mer fåordiga, till hjälp... gissar att det är en fråga om kvantitet och kvalitet... och kvalitet vinner oftast... hoppas så är fallet även denna gång, det hade varit roligt!

Hur som helst, dagen startade tidigt som tusan på gymmet... tröttare än trötta stod vi där, på varsitt löpband och avverkade meter efter meter, Nina och jag... rent fysiskt kanske det inte var det bästa löpbandspasset ever, men ibland är prestationen att ta sig över tröskeln och göra det ändå större än något annat... gick och styrketränade efteråt också så jag fick gjort dagens dos. Hinner ju inte träna på kvällarna nu så det får bli tidigt, innan man knappt vet vad fasen som försiggår!

Vet att jag hade något jätteskoj att berätta, tänkte på det i bilen hem, du vet den där tanken, "det här kommer bli ett så himla bra blogginlägg!" men nu kan jag inte komma på det! Och med mitt minne just nu är det inte stora hopp om att det kommer till mig om ett tag heller... men men, det löser sig med skridskor, bara det blir is, som man säger... eller rättare sagt som min gamla "svärfar" alltid sa... eller han säger det nog fortfarande faktiskt! Så kan det va, nu packa väskor för morgondagen, laga lunch till den samma och sedan sova tror jag minsann!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!