söndag 6 oktober 2013

Notes to self!

Japp, de är flera stycken! Vi snackar plural... 

1, Om man lagt nötter i ett glas för att transportera fler saker än man har händer till att bära nämda saker med så bör man plocka ur nötterna ur glaset innan man fyller på glaset med cola... (zero för den som reagerade över att jag ju faktiskt kör fitnessgrejs... man får inte dricka det heller men jag gjorde ett undantag!)

2. Om man diskar och ska stänga av vattenkranen så gör man inte det genom att dra ur proppen i diskhon... ger inte alls önskad effekt!

3. När man brygger kaffe så är det käckt om man ställt kannan med filter och kaffe i på sin plats innan man trycker på ON-knappen... Trycker man på ON-knappen efter man fyllt på vatten men innan man hällt kaffe i filtret och ställt tillbaks på plattan så kan det bli väldigt mycket väldigt varmt vatten överallt... 

4. När man handlar, OM man självscannar så blir resultatet bättre om man inte scannar varor och ställer tillbaks i hyllan utan faktiskt lägger ner dem i påsen så man får med sig dem hem! Eller ja, butikens resultat blir ju bättre, men det egna, not so much!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!