lördag 12 oktober 2013

Att komma till insikt...

jag gjorde det just nyss faktiskt... tre gånger!

Skulle måla den sista biten av lister i vardagsrummet... gör ju detta med listerna på plats så att säga... listerna sitter där de sitter, jag kryper runt och tejpar och målar längs med golvet. Det som slog mig idag var:

1. Två 120cm höga 80-köksskåp från Ikea, fyllda med glas, alkoholhaltiga drycker, böcker, symaskin osv är sabla tungt att flytta fram från väggen helt på egen hand... sprang som en väftspole fram och tillbaka och flyttade några centimeter i taget...

2. Två 120cm höga 80-köksskåp från Ikea rymmer jäkligt mycket! Bra köp fröken! Och ett sabla bra tips till vem som helst som behöver bra förvaring... köksskåp vet inte om att de är ämnade att vara i just ett kök, man kan ha dessa lite varstans!

3. Under de där skåpen låg två lampor... en tråkig plafond jag hade uppsatt i taket i vardagsrummet tills dess att jag skulle tapetsera och måla om (det är 3½ år sedan) och en som jag köpte för att ha i sovrummet när jag flyttade hit för en sju helsikes massa och ett halvt år sedan... det jag kom till insikt med här vet jag inte riktigt, men det var tydligen ingen ljus idé att införskaffa de där plafonderna som bara stått och samlat damm.

Själva målandet av list går ju som en dans, det är några strykningar kvar och sedan är jag faktiskt klar med just listmåleriet! Hade tänkt att eventuellt påbörja "operation ommålning av sovrum" idag också, men jag kände nog redan imorse när jag vaknade att idag inte var riktigt rätt dag för det... det får bli en annan dag! En sak i taget, idag blev det listerna!

3 kommentarer:

 1. Bra jobbat!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Instämmer med mor din. En kvinnas list.. och så skulle jag komma på någon vitsig fortsättning men.. Nä, även denna snygga, sexiga (singel)sol har sina fläckar.
  Puss på dig och tack för i dag!

  SvaraRadera
 3. Om några få dagar byter du målandet mot ....... Sol, drinkar, bad och en jäkla massa bubbel med Nina och några andra!!!!!!! Love you systra me ❤️

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!