tisdag 15 oktober 2013

idag var jag grym!

Nä, inte på träningspasset imorse, då var jag mest grym för att det blev av, prestationen under själva passet var sådär... fick liksom ingen rätsida på någonting, det blev mest ett sammelsurium av övningar och sedan kom en instruktörskollega gåendes så då ventilerade vi lite grejer... efter det gick jag och duschade... kastade in handduken helt enkelt... eller ja, inte bokstavligt talat, men nära på!

Idag hade jag en sån där julklappsöppnardag på jobbet... en hel del av kollektionen vi gjorde när vi va i Kina sist kom hem idag... det är så roligt när man får hem prover som blev som man hade tänkt sig! Så nu är det fullt sjå med att fotografera och märka prover!

Men, jag var grym på dräktsömnaden idag, den där knypplingen avancerade med minst 3-4 centimeter! Har nu knypplat 35cm... så det är bara 85cm kvar!!! Jösses, jag blir aldrig klar med den där dräkten! Ja, ja, man får va glad för det lilla... knyppling tar en sabla tid och lägger man inte mer tid än så på det så går det långsamt... det är helt logiskt faktiskt!

Nu ska jag sova igen, klockan ringer sådär okristligt tidigt imorgon bitti igen, då gör vi ett nytt försök och hoppas träningen blir lite mer något att vara stolt över då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!