måndag 28 oktober 2013

Semestern har börjat!!!

Idag på förmiddagen körde vi ner mot Håslöv, strax utanför Malmö. Här stannar vi inatt för att imorgon, runt lunch, ta flyget från Kastrup till Thailand!

Det har varit en helt perfekt dag och kväll! Först flera timmar i bilen med min älskade namne och sedan middag, vin, ost och kallskuret ihop med gamla och nya vänner! Lovely!!!

En perfekt start på semestern helt enkelt! Nu ska fröken sova, nog för att det är bra om man är lite trött imorgon när man ska flyga massvis med timmar, men toktrött... inte att föredra!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Vilken härlig start på semestern! V är här på kontoret och "jobbar". Han hälsar så gott! :-) Ha en härlig resa Hjärtat!
    Kram
    Mamma

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!