tisdag 8 oktober 2013

Köttfärsjärpar, dräktsömnad och keso med hallon...

Lite så ser min tisdagkväll ut. Kom hem från dräktsömnaden för en stund sedan, fick gjort rätt mycket idag... knypplat hela 2,5cm faktiskt! Det går inte fort... men det går långsamt!

Sedan kommer den där ständiga frågan vad man ska laga till lunch och middag till imorgon... hade ett paket mager (5%) nötfärs och tinade kycklingfiléer i kylen... har ätit kyckling i en vecka nu... det fick lov att bli köttfärsjärpar! (varför heter det järpar???) Slängde ihop en smet på 500g köttfärs, 1msk vanlig pesto, 1msk arabiata pesto, 1 ägg, salt och peppar... brynte dem i stekpannan och sedan hällde jag på en burk med finkrossade tomater... nu puttrar det så gottigt så... tänkte att de där tomaterna skulle få reducera ordentligt... vill inte ha massvis med sås eftersom jag tänkt äta dem till sallad...

och ja, till kvällsmat blev det hallon och keso... missade Toves tydligen tokgoda äpplepaj till fikan idag... satt där ståndaktigt och drack mitt te... belönade mig med några extra hallon istället!

Vad har du gjort idag? Något extra spex du vill delge?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!