onsdag 23 oktober 2013

Nästan klar!

Med bortrivandet av tapeten alltså, har lite grann kvar nere i ena hörnet som jag inte kommer åt utan att skyva undan sängen ordentligt... tänker att grannen under mig inte uppskattar mitt sängskyvande såhär sent på kvällen, mitt i natten... så jag tar det en annan dag istället!

Vet fortfarande inte riktigt hur jag ska gå till väga framöver nu, men jag tror att jag måste spackla lite och sedan att jag tar och tapetserar med någon form av lättare renoveringstapet. Det är såpass slätt att jag inte behöver hard core renoveringstapet utan kan nöja mig med en tunnare. Tror de har en på Rusta som skulle funka bra, och ja, efter det är det ju bara att måla!

Nu är det dags att sova, har tänkt träna tidigt imorgon bitti... får se om jag tar mig upp... det har varit en rätt lång dag idag... känns sådär lockande att ge sig upp toktidigt då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!