lördag 19 oktober 2013

Jag har gjort allt... allt utom att blogga och följa kost- och tränings-planen alltså!

I torsdags efter mitt pass åkte jag till Thorskogs slott och  mötte upp resten av mina jobbarkompisar för konferens och kick-off... där sköt vi lerduva, badade bastu, promenerade i slottsparken, hade vinprovning och avnjöt en av de godaste middagar jag någonsin ätit... magiskt gott... och ingen som helst anledning till att sitta och peta i maten och försöka vara nyttig...

Sov som en prinsessa i mitt fina rum (alla hade eget rum på slottet... så lyxigt) och ja, på morgonen åt vi en superhärlig frukost innan vi åkte tillbaks till kontoret och jobbade. Jösses va trött jag var hela dagen!

Igår kväll kom A-K hit, vi drack lite vin och tog sedan och åkte in till stan, gick till Post och socialiserade med folk. Några riktigt trevliga, andra mindre trevliga... varför förstår inte somliga killar att man inte är intresserad om man väljer att vända sig bort från dem när de försöker ta kontakt??? Men då dök min favoritvakt upp som en räddande ängel och jag fick en chans att ge mig av från äcklet!

Idag har jag tagit sovmorgon från världen, vaknade väldigt sent, låg och drog mig ännu längre... så himla gott! Ska försöka hinna måla om sovrummet i helgen så det har varit lite "operation flytta ut allt från sovrummet" idag... lite sådär sporadiskt mellan frukost, köpa doppresent, Hart of Dixie-koll och lunch typ. Nu är allt ute förutom sängen, vet inte riktigt hur jag ska få ut den, eller var jag ska ställa den medan jag målar så det kan hända att den får stå kvar men flyttas runt/ställas på högkant... hur som helst, it's ON!

Hur har du det såhär en lördag i oktober?

1 kommentar:

  1. Wow, vilken kick-off! Var jobbar du? Finns det några lediga jobb? ;-)))
    Förstår att du passade på. Hur ofta får man sånt serverat liksom?
    Kram M

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!