torsdag 3 oktober 2013

Alla goda ting är tre heter det ju!

Och ja, även denna dag har gått förbannat bra! Hade en crazy idé att åka och träna indoor walking imorse, men eftersom jag har pass på torsdagar på lunchen så blir det ändå "för mycket" träning enligt upplägget... så jag sov imorse istället, jag älskar ju att sova så inte mig emot! Passet idag var nog lite rörigt... jag är det just nu... rörig alltså... tillslut orkar man inte försöka dölja det! Men det var ett gäng nöjda deltagare som lämnade salen så det är nog helt okej att vara helt sabla mänslig!

Efter jobbet åkte jag återigen ner till gymmet, körde träningen enligt programmet... men utan att köra en massa extra... det kan det där cykel45-passet få stå för tänker jag!

Är lite nervös över hur det ska komma att gå i helgen, det blir nog inte lika lätt att vara topnotch-strikt då... men det är ju bara att försöka!

Jäklar va självcentrerat det blev... navelskådning under lupp på något vis! Håll till godo!

4 kommentarer:

  1. Sånna crazyideer får aldrig jag..

    SvaraRadera
  2. Saknar dina pass massor!! Får nog bli en tur till Partille snart :)

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, va söt du är!!! Men det är bara att hojta till! Måndag 18 och torsdag 11:45! =) kram!!!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!