onsdag 16 oktober 2013

Behöver din hjälp... eller inlägget som lika väl kunde ha hetat "Vad ska jag läsa på resan!?"

Jag gillar att läsa, det gör jag, men jag hinner inte riktigt med det i vardagliga livet, det finns tusen andra saker att göra och när jag väl lägger huvudet på kudden så somnar jag... jag är den där som lite kör fullt ös tills jag sover liksom... men nu ska jag på semester och då är det ju så gott att ha en, två eller sju böcker att läsa... men jag är värdelös på att veta vad man ska välja... det är här du kommer in i bilden!!!

Vad ska jag läsa? Vilken är din favoritbok?

Jag är nog lite svår när det gäller böcker. Jag läser inte deckare och sånt där, gillar mysiga, romantiska böcker, lite roliga får de gärna vara, men har tröttnat på Jane Green och Marian Keyes osv... Biografier är intressant men då måste det ju handla om folk man vill veta något om... vem kan man tänkas vilja veta något om som man inte visste att man ville det om?

Fick tips idag om "hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann" så den får det nog bli... men mer då? Tar nog med mig Mia Skäringers böcker också, de är såna jag kan läsa lite då och då... funderade ett tag på att läsa om Harry Potter böckerna från början, kom bara till sjätte boken då sist... ska man läsa klart dem nu såhär en massa år senare så måste man ju nästan börja om för att komma ihåg allt!

Men ja, nog om det, vad hade du valt att ta med dig på semestern om du var jag?!

tack på förhand!

2 kommentarer:

  1. Johan Perssons och Martin Schibbyes 438 dagar tycker jag att du ska köpa och ha med dig!

    SvaraRadera
  2. Har tyvärr inte tålamod att läsa böcker längre. Annat var det för några år sedan / F

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!