lördag 5 oktober 2013

fredagsmys... på gymmet...

japp, dag fyra... träningen skall göras, det är bara att ta den tid som finns och görat! Även om det är på en fredag och man, enligt svensk lag typ, skall sitta hemma och äta tacos och mysa en massa. Men det är faktiskt rätt trevligt på gymmet en fredagkväll, inte tokmycket folk och alla som är där är sådär fokuserade att det smittar av sig.

Resten av kvällen har jag spenderat hemma i stöket med att måla lister, prata med goda vänner, äta kyckling och grönsaker, inte helt otippat... Än mer ej otippat toppade jag av det hela med att mysa till det lite extra med minikeso och hallon... det kommer f-n spruta keso, kesella och kyckling ur öronen på mig om någon vecka eller två! På riktigt, det jag äter mestadels saker som börjar på K... Kyckling, keso, kesella, kål... Är det bara en tillfällighet eller kan det finnas något lustigt samband? och vad i hela friden skulle det sambandet isåfall vara?!

Nu är fröken trött... hon ska dessutom upp relativt tidigt imorgon för att hinna röja och greja lite... sova nu då kanske!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!