torsdag 10 oktober 2013

Jag har tränat som en tok idag!

Så gottigt!!! Först mitt sedvanliga cykelpass på lunchen, idag fullt med härliga, glada deltagare som verkligen ger järnet, både träningsmässigt och i sång! Jag älskar dem! En för mig ny deltagare berättade att hon har hört från andra att jag sjunger en massa på mina pass och att jag är kär i han... hmmm... här fyllde jag i "HH?"... "ja, just det HH!"... så länge det bara är sånt man pratar om mig om på klubben känns det helt okej!

Jobbade till halv sju-ish och sedan var det bara att bege sig ner till gymmet igen. Träningsdejt med L, mycket roligare då! och jädrar va jag rasslade igenom dagens program, inte så att man slarvar men igång hela tiden. Underbart, började och slutade på crosstrainern... så totalt 2h träning idag... det får man va nöjd med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!