onsdag 2 oktober 2013

Och så var dag två till ända också!

Måste säga att det går väldigt bra! Jag går inte omkring och är hungrig på dagarna, träningspasset funkar bra och motivationen är verkligen på topp! Visst, man ska inte hoppa högt och säga hej för tidigt, det är bara dag två, men det är iallafall en sabla bra start!

Jag har tagit mina "före-bilder" idag också... det är fan ingen vacker syn kan jag lova... de kommer inte upp i offentligheten än, kanske när jag ser ut som en spagetti med muskler på, men inte nu. En på-gymmet-bild kan jag dock bjuda på...Det gick inte riktigt så bra att springa som jag hade tänkt mig, fast när jag räknade på det så såg jag att jag ändå hade sprungit snabbare idag än igår... men jag funkade bara i två kilometer, sedan skrek mina smalben att det faktiskt fick vara nog, så då fick jag ge mig upp på en crosstrainer istället. Nu, med lunchen för imorgon lagad, mat i magen och trötta ögonlock ska jag gå och knoppa.

Hur har du det nuförtiden? 

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!