söndag 6 oktober 2013

Det är då fan att jag inte har bildbevis

men jag har fått inte mindre än två komplimanger av självaste Yannick Tregaro ikväll! Vi var på Clarion Post och svirade lite... bästa tjejgänget och jag... några av oss gick till baren och Yannick kom och ställde sig bredvid mig, skulle ha två glas riesling tydligen... av någon anledning kom vi att munhuggas lite vänskapligt, varpå han säger något om att jag har mycket utstrålning... du förstår ju själv, bara grejen att jag vet vem den här personen är är stort. Jag och idrott liksom... jag kände inte ens igen Fredrik Ljungberg när han pressade sin kropp emot min på Såsen på Marstrand för en massa år sedan... hur som helst... efter det där med min utstrålning så sa han något mer sådär fantastiskt bra, men jag kommer fasen inte ihåg vad... var alldeles för starstruck och alldeles tagen av all utstrålning jag tydligen har! Det är tokigt hur sånt där kan komma och bita tillbaks så snabbt!

Men, det viktiga är ju att vi haft en galet trevlig kväll tillsammans, umgåtts, skrattat, pratat och varit det där goa gänget vänner vi är... jag älskar er allihop, alltid! Och ändå har jag ingen bra gruppbild!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!