torsdag 27 februari 2014

somliga dagar blir det inte som man tänkt sig...

Idag skulle jag jobba jobbet, köra ett spinningpass och sedan åka och repa... en nätt liten fullspäckad dag helt enkelt. Efter lunch började det klia i halsen... men bara sådär att det liksom killade... efter ett tag gick jag och rethostades tillbaka för att få bort killet... tänkte att det nog inte var någon fara med halsen eftersom det inte gjorde ont, men efter passet så hade jag inte mycket röst kvar, trött i halsen är bara förnamnet... fick ringa och säga att jag inte skulle dyka upp...

Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att andra koppen te ska dra klart...

bilden är lånad
inte så god att jag vill äta upp muggen, men jodå, god, det är den allt! Men jag tänker att det nog ska få bort killikillet i halsen... helst hade jag ju varit med där bland sladdar och gitarrer, mickstativ och cymbaler och sjungit mig hes... men man kan ju inte bli något man redan är... och någon ny Bonnie Tyler vill jag ju inte riskera att bli!

Går och lägger mig och sover istället!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!