fredag 7 februari 2014

Idag är det ingen vanlig da!

Nej, det är min kärleks födelsedag... vi ska fira den genom att åka till Brännö i eftermiddag och stanna där hela helgen... bara vara, mysa, äta gott och tycka att livet är fantastiskt... vårt första födelsedagsfirande tillsammans, jag anser nog att vi startar på en rätt hög nivå faktiskt, opretentiöst men ändå med en viss känsla och finess.

Ja, jag kommer säkerligen gå och sukta över en massa fina hus där ute... drömma mig in i framtiden om att få bo just där... det är ju så med mig, har jag hittat en plats som fastnar i hjärtat så har jag svårt att få den därifrån... samma sak är det med människor!

Så grattis på födelsedagen älskling, jag hoppas du kommer att ha en underbar dag och att jag får fira alla dina kommande födelsedagar tillsammans med dig!

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!