torsdag 6 februari 2014

Är kanske något på spåret!?

Jag har tänkt ett tag att jag vill komma igång och springa (igen)... men just den sista tröskeln, till att faktiskt snöra på sig skorna och ge sig ut i verkligheten i joggingtempo, den tröskeln är vansinnigt hög just nu... så jag letade lite på nätet efter Martina Haags bok "Heja Heja!" om det kanske fanns något käckt tips eller så och hittade en intervju med henne på Löpning för alla... Martina Haag har ju varit nybörjare hon också en gång... och ja...

"Beskriv känslan i kroppen och knoppen efter ditt första träningspass i löparspåret som varade i tolv minuter?
– Fan, vad jag är bra! Tolv minuter utan att stanna!"

Tolv minuter... det låter ju jättelagom! Tror minsann det ska få bli en copycat av mig på den... Crtl+C... copy paste... det blir bra... 12 minuter borde väl även jag klara av!? 

Taktiken för att komma vidare är tydligen att lägga på en minut varje gång... det borde gå bra det med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!