tisdag 4 februari 2014

Är det helg snart?

Jädrar va jag längtar... orkar inte ha vardag mer nu... en och en halv dag, det räcker gott och väl för mig känner jag... höll på att somna i lunchtallriken för en liten stund sedan... då är det högt vatten... eller bara jäkligt trött tjej... hur som helst, inatt ska jag sova fem kvartar i timmen, eller vad det heter... och så ska jag gå och lägga mig tidigt...

haha, tror jag på det själv ens?! Jag, gå och lägga mig tidigt?! Är ju inte hemma förrän tio ikväll... blir dumt om jag får för mig att gå och lägga mig innan dess! Nä, det är bara att bita ihop och köra på... hinka i sig kaffe och hoppas på att någon hör min bön om att det snart är helg!

Fast jag inser att det är lite som när vi var små och skulle åka till morfar i Dalarna... min bror och jag började ställa den klassiska frågan "är vi framme snart" när vi nådde Lilla Edet... då har man inte ens avverkat fem mil av de 50 man har till målet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!