tisdag 25 februari 2014

Basia Bulat på Pustervik

Ja igår alltså! Anders och jag var där, han har sett henne flera gånger och trodde att jag skulle gilla det också... OM jag gjorde... hon har en röst som är ljuvlig och en fantastisk närvaro på scenen! Tyvärr hade jag inte lyssnat in mig alls på musiken så när jag väl hade hittat melodi och kunde nynna med i låtarna så hade de en tendens att ta slut i samma veva... och det är ju inte hennes fel att jag var trött som om jag just knaprat sömntabletter som vore det godis... (det hade jag inte dock!).

Men ja, jag kommer gå och se henne igen om hon kommer till Göteborg men då hoppas jag att det inte sammanfaller med en kväll då jag har pass. Framför allt hoppas jag att det inte är efter ett pass där energiutväxlingen varit total, sådana pass tenderar nämligen att få mig att bli tokspeadade och sedan *boom* rakt ner i backen med all energi! Jag älskar ju de där passen där det blir total energiutväxling så ja, du förstår ju, det hela blir paradoxalt så det förslår!

Gärna Basia Bulat igen, men helst inte en måndag, onsdag eller torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!