torsdag 20 februari 2014

Jag är så bortskämd va!

Och Christel, jag börjar se en antydan till samma mönster här... börjar ana likadana ugglor i samma mosse helt enkelt!

Igår när jag var klar med mitt spinningpass hade jag fått ett meddelande från kärleken som undrade hur jag hade det, om passet hade gått osv. Svarade att det hade gått bra och frågade om han jobbade fortfarande och om jag isåfall skulle svänga förbi och hämta honom på vägen hem. Men nä, det skulle jag inte, jag skulle bara komma hem eftersom han höll på och fixade middag och annan mat till lunchlådor. Inte nog med det, i Majorna igår var det tydligen fettisdagen... så ja, en stor härlig semla till oss var blev det efter maten också...

Inte så mycket beach 2014 alls faktiskt... men sabla gott... men ja, det är inte utan att jag börjar misstänka att jag är tillsammans med en feeder... tror du att jag ska vara orolig?

1 kommentar:

  1. Haha! Vi får hjälpa varandra hålla koll på varningssignalerna. ;)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!