måndag 17 februari 2014

Hur trött kan man vara?!

Jag är iallafall hur trött som helst och det är bara måndag... det skrämmer mig en smula kan jag erkänna... att det är såååå långt kvar till nästa sovmorgon... jösses hur ska det gå?! Det är ju nästan så man får skrämselhicka! Och då gick jag ändå inte och la mig så vansinnigt sent igår... vid tio tror jag att jag hade borstat gaddarna och krupit ner i sängen...

Var hemma hos min fina vän från när jag pluggade på IHM igår också, satt hos dem och drack te, åt bullar och jollrade med deras lilla söta dotter. Hon var i Goa för några år sedan och har kommit med massa bra tips på vart vi kan åka och sådär. Sedan att hon är klok som en bok när det gäller livet i stort också sådär så att det känns som om själen fått en spa-behandling efter att man umgåtts ett tag, det är verkligen en fröjd!

Tusen tack för att du finns och att jag fått kalla dig min vän i 10 år nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!