söndag 2 februari 2014

Söndag och milt sagt svajig karaktär!

Vaknade rätt sent efter en tröttsam natt... Anders har ont i ryggen, jag har täppt näsa... vi väckte varandra hela tiden med vrida och vända, snyta och snörvla...

En rask promenad innan frukost känns sunt och friskt, så japp, ut och traska i Slottskogen i trekvart... innan vi helt raserade det sunda och friska med pannkaksfrukost... men gud så gott det är!

Efter frukost, som mer eller mindre var vid lunchtid, åkte vi på födelsedagskalas hos Anders mamma där det bjöds på fika, middag och sedan avslutade vi det hela med kaffe och tårta... inte så att jag åt massor med varken kakor eller tårta, men jag åt och det jag åt var ju inte direkt nyttigt... men galet gott!

Väl hemma igen, mätta och belåtna, bytte vi om till lite mer oömma kläder igen och begav oss ut för en kvällsrunda också... 6km senare, totalt 10km idag, sitter vi nu i soffan och bloggar och snacksar på lite popcorn... eller rätt mycket popcorn skall jag kanske skriva... men popcorn är ju det nya nyttiga nu, så det är ju rena rama hälsogrejen det här!

By the way, när du poppar popcorn, som du självklart gör i en kastrull på spisen, strö i en knapp tesked salt i oljan innan du häller på popcornen så blir de perfekt saltade allihop också!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!